22 Ocak 2012 Pazar

Online Haberler

Madrid'de olay var!


İspanya La Liga-Madrid'de olay var!

Çarşamba günü Kral Kupası'nda Barcelona’ya 2-1 yenilen Real Madrid’de teknik direktör Jose Mourinho ve ikinci kaptan Sergio Ramos arasında önemli bir tartışma yaşandı.


Marca’nın haberine göre cuma günü antrenmanda Jose Mourinho Ramos’a döndü ve “Gazatecilere verdiğiniz demeçlerle beni yerden yere vurmuşsunuz” dedi. Ramos da bunun üzerine “Hayır. Sen sadece basında bizim hakkında konuşulanları okudun. Bizim söylediğimiz her şeyi değil” cevabını verdi.


Bu cevabın üzerine sinirlenen Mourinho, “Tabii siz İspanyollar dünya şampiyonusunuz. gazeteci dostlarınız sizi korur. Tıpkı kaleci gibi” derken bunun üzerine çok uzaklardan koşup gelen Casillas, “Biz burada her şeyi insanların suratlarına söyleriz” dedi.


İşler biraz daha karışırken Mou, “Sergio ilk golde neredeydin?” dedi. “Pique’yi kontrol ediyordum” deyip Pepe’ye dönerek “Senin golü atan Puyol’u tutman gerekiyordu” şeklinde konuştu. Mücadelede Barcelona’nın ilk golünü Carles Puyol korner pozisyonda kafayla atmıştı.


Sergio Ramos Mourinho’ya, “Pique ve Puyol diğerlerine boşluk yaratmak için ortalığı karıştırıyorlardı. Biz de marke ettğimiz adamları değiştirdik” derken Mou da “Sonra ne oldu? Şimdi de teknik direktör olmaya mı karar verdiniz?” diye sert bir soru sordu. Sergio Ramos da “Siz hiç oyuncu profesyonel futbolcu olmadığınız için böyle durumlarda ne olması gerektiğini bilemezsiniz” dedi. 
Kartal G.Antep'e bileniyor!
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü
22/01/12 15:23
Kartal G.Antep'e bileniyor!
Teknik direktör Carlos Carvalhal yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, istasyon, top sürme ve pas çalışmalarının ardından, yarı sahada çift kale maç yaptı. Antrenman, şut çalışmasıyla tamamlandı.


Siyah-beyazlı ekibin antrenmanına, boğaz enfeksiyonu olan Burak Kaplan, sol ayak parmağında ezilme sonucu kan toplanan Holosko ve tedavisine devam edilen Mehmet Aurelio katılmadılar.


Sakatlığı bulunan oyunculardan Hilbert koşulara başlarken, Ricardo Quaresma, takımla birlikte ısınma bölümünde yar almasının ardından topla yapılan çalışmalara katılmadı. Necip Uysal ise takımla birlikte idman yaptı.


Beşiktaş, yarın akşam yapacağı antrenmanlaGaziantepspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek.


Kartalnet talihlisi Quaresma ile tanıştı
Beşiktaş taraftarlarına yönelik ''Kartalnet'' adıyla faaliyet gösteren internet sağlayıcısının 30 bininci abonesi, siyah-beyazlı ekibin Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma ile tanıştı.


Tesislere gelen Bircan Dermen adlı talihli, antrenman sonrası Portekizli yıldızla bir araya geldi ve Quaresma'nın imzalı formasını aldı.
Balotelli yine yaptı yapacağını!
İngiltere liginin 22. haftasında Manchester City ile Tottenham arasında oynanan maç nefesleri kesti; kazanan 94. dakikada penaltıdan Balotelli'nin golüyle Mancheter City oldu: 3-2.
22/01/12 17:35
Balotelli yine yaptı yapacağını!
Yıldızlar topluluğu Manchester City ile Tottenham arasında oynanan karşılaşma izleyenlere büyük keyif verdi. İlk yarısı 0-0 sona eren maçın ikinci yarısı gol düellosu şeklinde geçti.


55. dakikada Nasri ile 1-0 öne geçen City, 59'da Lescott ile farkı 2'ye çıkardı. Bu dakikadan sonra akıllara ligin ilk yarısında City'nin 5-1 kazandığı maç akıllara geldi. City farka mı gidecek derken, Tottenham 5 dakikada bulduğu 2 golle maçı bir anda beraberliğe getirdi. Tottenham'ın gollerini 60'ta Defoe, 65. dakikada ise Bale kaydetti. İngiliz futbolcu Lennon'un pasında harika bir vuruşla City kalecisi Hart'ı avladı: 2-2.


Maçın kırılma anı ise 90. dakikada gerçekleşti. Tottenham'ın ilk golünü atan Defoe, Bale'nin sol kanattan verdiği pası bomboş kaleye gönderemedi. Ardından sahneye Balotelli çıktı. 65. dakikada Dzeko'nun yerine oyuna giren İtalyan yıldız, 90+4. dakikada kazandırdığı penaltıyı gole çevirdi ve City çok önemli maçtan 3 puanla ayrıldı.


İç sahada oynadığı 10. maçtan da galibiyetle ayrılan Manchester City bu sonuçla puanını 54'e yükseltti ve liderliğini sürdürdü. Tottenham ise 46 puanda ve 4. sırada kaldı.
Kanarya'ya durmak yok!
Fenerbahçe, İBB Spor maçının hazırlıklarına başladı...
22/01/12 15:25
Kanarya'ya durmak yok!
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında 25 Ocak Çarşamba günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.


Teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeFenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda dünkü Kayserispor maçında forma giyen oyunculara yenileme programı uygulanırken, diğer futbolcular pas organizasyonları ve çift kale maç yaptılar.


Sakatlığı nedeniyle bir süredir tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Semih Şentürk, takımla çalışmalara başladı.


Sakatlıkları bulunan Serdar Kesimal, Selçuk Şahin, Sezer Öztürk ve Bekir İrtegün, kendileri için hazırlanan özel program dahilinde takımdan
ayrı çalıştı.


Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını yarın öğlen saatlerinde yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder